Murad Rapid Age Spot Correcting Serum : Pudarkan Jeragat Dalam Seminggu!

Hai.

Setuju tak dengan Marina, hanya orang yang mengalami masalah jeragat sahaja yang faham macam mana perasaannya kan? Dah cuba macam-macam cara, cara tradisional, cuba pelbagai produk di pasaran, di farmasi tapi masih menemui jalan buntu.

Marina ni dulu zaman anak dara, seriusly talk tak jaga muka sangat. Percaya tak, Marina hanya guna pencuci muka sahaja untuk penjagaan wajah. Toner, scrub, serum, masker Marina tak rajin nak pakai.

Bila dah naik bintik hitam kat muka, barulah gigih merajinkan diri membuat segala tok nenek tips untuk hilangkan jeragat.

Marina pernah guna lemon dan madu jadikan masker untuk hilangkan jeragat. Pedih jugak kulit muka ni. Tapi tak pudar-pudar. Dan agak leceh jugakla nak guna cara tradisional.


  1. Marina diperkenalkan dengan produk Murad Rapid Age Spot Correcting Serum ni. Marina cuba dalam 3 minggu. Ni betul-betul, tak tipu, minggu yang pertama pon Marina dah nampak bintik hitam kat muka Marina ni makin pudar. Hepiii tu toksah cakapla. Setelah sekian lama bintik hitam tu bertapak kat muka dah makin pudar, tak hepi lagi ke?



MURAD-Rapid Age Spot Correcting Serum

Serum yang telah terbukti oleh klinik, dapat mengurangkan bintik hitam, bintik tua dan hiperpigmentasi dengan alternatif hydroquinone dalam masa seminggu!

Murad Rapid Age Spot Correcting Serum sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Kulit normal, berminyak, kering atau kombinasi.

Korang tak perlu risau sebab produk Murad ni tiada Gluten, Parabens, Phthalates atau Hydroquinone. Gunalah Murad tanpa kerisauan.

Sebotol Murad ni 30ml
Harga sebotol RM448.00

Mahal? Memang rasa mahal tapi Marina dah guna sebulan pon tak abih-abih lagi. Berbaloi la kan? Yang penting berkesan!



Fungsi 
Penuaan
● Kulit kusam
● Garis halus
● Kulit berkedut
● Tona kulit tak sekata

Cara Guna
Guna pada waktu pagi dan malam setiap hari.
1. Lepas cuci muka, sapu Murad Rapid Age Spot Correcting Serum di muka, tengkuk dan dada.
2. Jika kulit terasa pedih, stop guna.


Korang berminat nak cuba Murad Rapid Age Spot Correcting Serum
Website : www.murad.com.my

13 comments:

  1. Wow pantas ya serum ni menghilangkan tompok penuaan. Maksudnya ia betul-betul berkesan. Age spot memang degil nak hilang. So kena guna produk sehebat ni untuk bantu hilangkannya. Terbaik Murad.

    ReplyDelete
  2. Boleh tahan harganya. Tapi kalau betul-betul berkesan kena pejam mata lah beli. Nak kulit cantik kena lah buat pelaburan kan.

    ReplyDelete
  3. Produk dari brand ni mmg ramai yg bagai feedback positif dan sgt recommended. Tak pernah lagi tru serum dia nmpk menarik

    ReplyDelete
  4. Kena cari la dr murad ni.. sebab ia memang dipercayai dan lama di pasaran. Nak beli la yang ni sebab untuk anti aging kan..

    ReplyDelete
  5. Aunt Rawlins memang pengguna tegar produk Murad nie dan dia pun shared yang memang menjadi kat kulit dia. Nie yang buat Rawlins macam makin kuat nak mencuba produk Murad nie.

    ReplyDelete
  6. Setuju sangat Marina... Bila dah experienced sendiri jeragat ni, barulah nak selami cara-cara nak elakkan, nak pulihkan dan segala mak nenek lagi... Nak try jugalah Murad ni... Tapi kena la menabung dulu... Hehehehe...

    ReplyDelete