Hari Jabatan Mineral dan Geosains (JMG) Dan Aspirasi Merdeka

Assalamualaikum. Hai.

Sempena Hari Kebangsaan, Jabatan Mineral dan Geosains (JMG) dan RTM
akan mengadakan Hari Terbuka.
Aktiviti yang menarik akan dijalankan. Antaranya:
-Persembahan Sapelele
-Aktiviti Mendulang
-Persembahan 'Glass Blowing'
-Persembahan Pantomim
-Persembahan Artis

Datanglah beramai-ramai ke Hari Terbuka JMG dan Aspirasi Merdeka 2019.
Tarikh: 24 Ogos 2019
Masa: 8:00 pagi sehingga 5:00 ptg.
Tempat: Kompleks JMG Ipoh, Pera
k


27 comments:

  1. wah. jauh nak join :)
    moga program berjalan lancar ye.

    ReplyDelete
  2. Interesting event to attend. Will share your post to my family and friends who are staying at Ipoh so that they could enjoy the activities there.

    ReplyDelete
  3. Interesting event. Tapi Juan sgt utk saya join. Have fun btw. Semoga semua urusan dipermudahkan.

    ReplyDelete
  4. Alahaaii sis..klau dekat da lama kite join..btw slmat hari kemerdekaan..hihii..

    ReplyDelete
  5. Jauh pula event lagi, harap ada update lepas ini untuk event sebegini . Semoga bulan kemerdekaan kita lebih menarik dan terbaik.

    ReplyDelete
  6. Uuuu~ jarang2 nak dengar jabatan mineral dan geosains ni. Selalu jabatan luar biasa ni memang jauh2 kan. 24 Ogos tu pulak mmg ada event tak dapat lah nak tengok ya.

    ReplyDelete
  7. Bestnya ada program macam ni tapi jauh lak nak pergi hehehe kena banyak program macam ni untuk tingkat kesedaran kepada masyarakat terhadpa kemerdekaan negara...

    ReplyDelete
  8. Jauh nak pergi lah..kalau dekat boleh join..:D. Harap acara yang diadakan berjalan dengan lancar dan mendapat sambutan yang memberangsangkan

    ReplyDelete
  9. Have a great day and fun time at the event. Looks pretty fun - am sure a lot of Ipoh people will be joining it

    ReplyDelete
  10. orang ipoh boleh join ni. aktiviti perpaduan. alhamdulillah. kalau setiap bulan ada aktiviti perpaduan memang awesome malaysia ni.

    ReplyDelete
  11. Kalau dekat dah lama join. Boleh lah war warkan dekat orang Ipoh nanti.

    ReplyDelete
  12. wah date birthday huda tu. kalau dekat memang nak join event cam ni. bagus banyak aktiviti menarik

    ReplyDelete
  13. bagus program macam ni . sayang jauh olak,. nanti kene cari event yang area sini lah nampaknya hehe

    ReplyDelete
  14. jauh kat ipoh sana haaa. Ingat kat kl. Kalau kat kl boleh jugak pergi.

    ReplyDelete
  15. Bagusnya ada pelbagai aktiviti, klu dekat tentu pkak nk jgk oegi

    ReplyDelete
  16. Macam menarik event ni sempena. kemerdekaan ni. Tapi saya agak jauh tapi nevermind mungkin lain kali. hehehe

    ReplyDelete
  17. wahhh nampak best je majlis nie !! tak dapat nak join. ruginya. mesti banyak aktiviti yg ditawarkan kan sepanjang hari tersebut. apa2 pon selamat hari kemerdekaan ya !

    ReplyDelete