Giveaway by Marina Bashah #1

Assalamualaikum. Hai.


Lama dah tak buat Giveaway. Marina mencari seorang follower bertuah untuk giveaway ni. Yang bertuah Marina akan bagi Dianz mask dan Moist secara PERCUMA! Suka tak?

Mudah je nak jadi follower yang bertuah:

1. Follow blog Marina Bashah

2. Follow instagram marina.bashah

3. Follow Facebook Marina Bashah

4. Follow page Marina Bashah

5. Tag kawan seramai yang mungkin di instagram marina.bashah

Mudahkan? Kalau korang aktif di salah satu media sosial marina, di facebook, instagram, page atau blog, peluang korang jadi follower bertuah amatlah tinggi.

Kalau sambutan amat menggalakkan, Marina buat lagi giveaway macam ni.

PEMENANG Marina umum 1hb Ogos 2019 di Instagram marina.bashah jam 9 malam okeh๐Ÿ˜‰

Goodluck

27 comments:

  1. done follow semua syarat. komen di fb, komen di IG. ;)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen. dan pasti rakan blogger akan join. hehe

    ReplyDelete
  3. Pernah dengar brand dianz ni. Tak sangka dah ada moisturizer dengan mask. Dulu tau ada cream untuk parut kan

    ReplyDelete
  4. Wahhh... Bestnya! Done semua. Nak menang!

    ReplyDelete
  5. Lama dah tak ada giveway macam ni hehehehe ingat lagi dulu zaman-zaman ramai buat giveway tapi tak apa ni pun cara nak engage dengan reader good Insha Allah ada masa kita join ok..

    ReplyDelete
  6. lama giler tak join giveaway ni..dulu rajin sangat..ehhee..wah hadiah dia best betul..nanti ada masa kita join ok..boleh lawat kenalan baru kan

    ReplyDelete
  7. pernah dengar jenama ni... awa dh lama tak join contest ni.. dulu rajin tp skrg ni busy sikit.. apapun selamat bersegmen utk semua yg join ye... =D

    ReplyDelete
  8. All the best to semua yang menyertai. Best gak ye. Enjoy pada semua.
    Nanti ada masa Rawlins pun nak join

    ReplyDelete
  9. Wah goodluck semua! Best nya join macam ni. Marsha doakan semua dipermudahkan. Aamin

    ReplyDelete
  10. hey !! best nya giveaway camni.. nanti saya join ya tapi sementara tu semoga berjaya untuk yang dah sertai !!

    ReplyDelete
  11. All the best kepada semua followers marina ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

    ReplyDelete
  12. Wah.. boleh la join ni... mask dianz ni memang bestt

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Seminggu je ke giveaway, kejapnyaaa. Hujung minggu ni ingat nak join. Harap berkesempatan lah kita, takut juga kalau busy eheh.

    ReplyDelete
  15. Selamat bersegmen. Best2 hadiahnya. Done follow sini #13

    ReplyDelete