Berpanas di Konsert BlackPink

Hai. Assalamualaikum korang. Sekarang tengah hangat orang duk berkata pasal konsert BlackPink di Malaysia kan?

Sumber: Instagram blackpinkofficial

Seronok adik-adik kita pergi tengok konsert BlackPink ye? Ada akak-akak, makcik-makcik yang join sekali ke? Why not? Umur bukan penghalang okeyyy.😁 Marina dengar cerita Menteri kita sampai turun padangla nak mintak BlackPink lanjutkan konsert, tambah lagi satu hari gara-gara tiket habis. Sangat woww. Daebakk la.

Marina dah lama tau pasal group BlackPink ni. Bukan harini baru tau.😁😁Tapi Marina tak mengikuti sangat perkembangan diorang. Kalau jumpa depan-depan pon belum tentu kenal mana satu JiSoo, mana satu Jennie, Rose dan Lisa.πŸ˜†

Sumber: Instagram blackpinkofficial

Marina suka tengok diorang ni je. Cantiknya badan diorang. Kurus. Tinggi tu tak tinggi sangat kot. Lebih kurang Marina je kot. Marina 161cm. Haaa nampak tak kegigihan menGoogle biodata diorang ni. 😁😁 Bila tengok diorang menyanyi dan menari terasa Marina ni muda plak. Haha.

Walaupon Marina dah 36 tahun, tapi Marina mengikuti perkembangan semasa tau. Umur hanyalah satu angka je. Hihi. Marina pon dengar jugak lagu diorang. Kalau dengar lagu Ddu du Ddu du atau Solo dimainkan, Marina tahu tu lagu BlackPink.

Apepon kepada adik-adik kat luar sana yang sangat fanatik dan menjadikan diorang ni idola, Marina ucapkan all the best pada korang. Mana yang baik boleh jadikan ikutan, mana yang kurang baik pandai-pandaila korang. Dah besarkan. πŸ˜‰

Sumber: Instagram mlysiablink

-bymarinabashah-

0 comments:

Post a Comment