Advertisement

Menstabilkan Hormon Wanita Untuk Persiapan Menyambut Hari Raya 2022 Dengan Prestige V Dari Ahda Wellness

Menstabilkan Hormon Wanita Untuk Persiapan Menyambut Hari Raya 2022 Dengan Prestige V Dari Ahda Wellness | Tajuk tak boleh belah kan? Hahahaha. Korang tahu tak, disebabkan hormon dalam badan wanita tak stabil, boleh menyebabkan pelbagai masalah seperti mood swings, haid tidak teratur, senggugut, keputihan, kulit kusam, susah mendapat zuriat, rambut banyak gugur, berat badan meningkat, susah tidur malam, menopaus awal dan macam-macam lagi. Bukan setakat persiapan baju raya, kasut raya atau handbag raya je korang kena siapkan, penampilan luar dan dalam pun korang kena titik beratkan terutamanya kaum wanita. Perempuan kalau hormon tak stabil, esok raya pun belum tentu nak pergi beraya kan? Nak elakkan daripada perkara seumpama tu terjadi, korang kena cuba consume Prestige V dari Ahda Wellness ni.

Menstabilkan hormon wanita


Punca Hormon Estrogen Rendah pada Wanita

Hormon estrogen rendah berpunca daripada pelbagai faktor dan akan menyebabkan masalah kesihatan. Apa punca yang menyebabkan hormon estrogen rendah?
• Keadaan yang mempengaruhi atau merosakkan ovari.
• Usia yang semakin meningkat.
• Gangguan tiroid. 
• Sejarah masalah hormon.


Kesan Jika Hormon Estrogen Rendah

Estrogen berfungsi bersama dengan kalsium, vitamin D, dan mineral lain untuk mengekalkan kekuatan tulang. Apabila tahap estrogen rendah, korang mungkin akan mengalami penurunan kepadatan tulang. Sekiranya tidak dirawat, tahap estrogen yang rendah boleh menyebabkan seseorang wanita itu mandul.
Ciri-ciri hormon estrogen rendah :

• Haid tidak teratur 
• Kemandulan 
• Tulang lemah 
• Seks yang tidak selesa dan boleh menyebabkan kekeringan faraj dan mengakibatkan seks yang menyakitkan.
• Kemurungan 
• Kenaikan berat badan.


Menstabilkan Hormon Terutamanya Hormon Estrogen Wanita Dengan Prestige V


Prestige V adalah sejenis minuman botani dengan campuran serbuk blackcurrent dan Kacip Fatimah. Ianya adalah merupakan superfood yang terbaik untuk solusi masalah hormon wanita yang tidak stabil. Suplemen ini dapat membantu meningkatkan estrogen, menstabilkan hormon wanita dan memberi gaya hidup baru yang lebih tenang.

Prestige V diperbuat daripada bahan-bahan yang berkesan secara tradisional untuk menstabilkan hormon wanita serta memberikan kesihatan terbaik sepanjang hari. Antara bahan yang digunakan adalah Kacip Fatimah, Manjakani, Ginseng dan Blackcurrent.

Bukan sahaja menstabilkan hormon, Prestige V juga dapat mengembalikan keremajaan wanita secara luaran dan dalaman. Hubungan dalam perkahwinan juga bertambah baik dengan penggunaan yang konsisten.

Prestige V

Prestige V

Ciri-ciri Prestige V dari Ahda Wellness

• Bebas bahan-bahan terlarang dan berbahaya seperti hormon, pengawet, gluten, GMO, antibiotic dan bahan kimia.
• Lulus kesemua lab test
• Lulus KKM, HALAL, GMP, HACCAP, ISO
• Satu box mengandungi 14 sachet
• 1 sachet mengandungi 4g


Siapa yang Patut Cuba Prestige V?

• Wanita yang berusia 17 sehingga 60 tahun.
• Wanita yang ada masalah keputihan
• Wanita yang ada masalah miss v gatal & berbau
• Wanita yang ada masalah haid tidak teratur, senggugut.
• Wanita yang susah mengandung.
• Wanita yang ada masalah premenopause.


Cara Pengambilan Prestige V

• 1 sachet setiap hari sebelum sarapan atau makan malam
• Kemam atau bancuh dengan 50-80ml air
• Lebihkan minum air masak.
• Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan.

Ahda Wellness


Kandungan dan Fungsi Prestige V dari Ahda Wellness

Kandungan di dalam Prestige V adalah daripada bahan-bahan yang terpilih bagi memastikan para wanita di luar sana mendapat manfaat dan menyelesaikan masalah mereka. Kandungan di dalam Prestige V Ahda Wellness ini termasuklah Frukto Oligosakarida, Ekstrak Licorice, Ekstrak Pueraria Lobata, Ekstrak Kacip Fatimah, Ekstrak Bit Merah, Ekstrak Pueraria Mirifica, Estro-G, Ekstrak Blackcurrant, Ekstrak Soy Isoflavones dan Ekstrak Likopen. Fungsi bahan-bahan ini dapat membantu wanita untuk :  

Frukto Oligosakarida

- Merawat kolesterol tinggi.
- Merawat sembelit.
- Merawat cirit-birit.

Ekstrak Licorice (Akar Manis)

- Ulser perut
- Bronkitis
- Ekzema
- Pedih ulu hati
- Gangguan Gastrousus

Ekstrak Pueraria Lobata

- Mencerahkan kulit.
- Melangsingkan badan.
- Mengetatkan rahim.
- Awet muda.
- Membantu pertumbuhan dan menghitamkan rambut.
- Menghalang jangkitan pada pundi kencing.
- Merawat insomnia.
- Menambahkan saiz payudara.

Ekstrak Manjakani

-Merawat masalah cyst & fibroid
-Merawat masalah keputihan
-Membuang angin dalam badan
-Merawat masalah bau badan

Ekstrak Kacip Fatimah

- Mengimbangi hormon.
- Mengurangkan gejala menopause.
- Merawat cirit birit.
- Membetulkan kitaran haid.
- Merawat senggugut.
- Mengurangkan sakit sendi.
- Mengetatkan bahagian intim wanita.
- Merawat masalah keputihan.

Ekstrak Bit Merah

- Baik untuk ibu hamil.
- Tinggi zat besi.
- Menyah toksin.
- Kulit lebih sihat.
- Mencegah risiko penyakit mata.

Ekstrak Pueraria Mirifica

- Mencegah penyakit diabetes.
- Merawat masalah haid tidak teratur.
- Merawat keputihan.
- Mengecilkan liang roma.
- Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata.

Estro-G

- Menstabilkan metabolisme hormon estrogen dalam tubuh.
- Melegakan simptom menopause seperti merasa panas, mudah berpeluh dan vagina kering.
- Mencegah penebalan dinding rahim wanita.
- Membaiki luka berdarah dan menghentikan pendarahan.
- Mengatasi penipisan lapisan vagina.
- Mencegah osteoporosis, pasca menopause.

Ekstrak Blackcurrant (Anggur Hitam)

- Meningkatkan antibodi tubuh.
- Baik untuk glaucoma.
- Merawat masalah pencernaan.
- Bagus untuk buah pinggang dan hati.

Ekstrak Soy Isoflavones

- Mencegah gejala sakit urat.
- Mencegah obesiti.
- Menstabilkan tekanan darah.
- Nutrisi pelengkap.
- Pedih ulu hati.
- Mengurangkan risiko serangan jantung.
- Mencegah gejala stroke.

Ekstrak Likopen (Tomato)

- Memelihara paru-paru.
- Melindungi pembuluh darah.
- Mencegah masalah kulit.
- Baik untuk kesihatan mata.

Ahda Wellness


Kebaikan dan Kelebihan Prestige V

• Merawat masalah keputihan dan lendir berlebihan.
• Merawat masalah miss v gatal-gatal.
• Menstabilkan Hormon Wanita.
• Mencegah haid tidak teratur dan sengugut.
• Merapatkan/mengetatkan miss v.
• Payudara dan punggung lebih anjal, bulat dan montok.
• Merawat masalah kulit wajah serta mencerahkan kulit.


Nota :
• Period sebaik jgn consume sebab time period system penyerapan badan berkurangan dan lemah. Jadi jika consume khasiat Prestige V akan terbazir kerana ia hanya akan serap 80% khasiat semasa period.

• Prestige V tidak disarankan untuk ibu mengandung demi kesihatan baby. Adalah lebih baik jika hanya fokus kepada pengambilan supplement dan ubat ubatan yang diberi oleh doktor sahaja.

• BF mom boleh consume selepas baby berusia 2 bulan ke atas kerana Prestige V mampu kecutkan peranakan serta tambah susu ibu.

Prestige V Ahda Wellness


Review Marina Mengenai Prestige V oleh Ahda Wellness Sdn. Bhd.

Marina dah consume Prestige V ni 6 hari. Buka je sachet dia, bau jamu tapi tak kuat sangat. Bau manis blackcurrent dia lagi kuat. Masuk je serbuk dalam mulut, eh macam best pulak makan Prestige V ni. Rasa dia memang rasa blackcurrent dan mestilah sedap. 

Dulu masa check up pap smear, Marina ditegur oleh jururawat kat situ, Marina alami banyak keputihan. Masa tu Marina tak ambil apa-apa supplement. Hanya jaga luaran sahaja dan tak jaga secara dalaman. Sampai sekarang masih ada keputihan. Tapi apabila amalkan Prestige ni, Marina perasan jugak keputihan Marina dah semakin berkurangan. 

Anak Marina yang kecik ni pun, sibuk je nak consume sekali tapi tak boleh, tak cukup umur lagi. Nak cantik katanya. Apa-apa pun apa yang Marina nak bagitahu, wanita perlu buat sesuatu untuk jaga penampilan. Lagi-lagi yang sudah berkahwin. Kenalah jaga aset kita untuk suami. Segankan kalau suami tegur kita dah tak macam dulu masa baru kahwin? Korang je yang tahu condition badan korang, luar dan dalam. Makanya, jagalah aset korang bebaik. Jangan sampai nak buat apepun dah takleh.


Testimoni dari Pengguna Prestige V

"Marina, kalau review produk je mesti bagi feedback yang murni-murni je." Eh ye ke? Tak jugak. Ada je yang tak murni. Kalau produk dah bagus, testimoni dari pengguna pun ada, jadinya Marina nak sharelah pengalaman dengan korang. Tak salah kan? Kotlah pengguna di luar sana mempunyai masalah wanita dan sedang mencari produk yang sesuai, nak berikhtiar, nak cuba dan baca feedback kan?  

Mungkin korang tak alami masalahnya sekarang. Tak salah kalau kita ambil peduli sebagai persediaan untuk dapatkan informasi tentang supplement yang dapat membantu korang di kemudian hari.  



Dapatkan Prestige V Dengan Harga Promo Sekarang!

Pada yang hendak mencuba Prestige V, korang boleh dapatkan sekarang sebab tengah promosi ni. Korang boleh jimat banyak!

• Normal Price :
❖ 1x KOTAK RM160
❖ 2x KOTAK RM320
❖ 3x KOTAK RM480

• Promo Price :
❖ 1x KOTAK RM120 (Percuma 1 kotak trial)
❖ 2x KOTAK RM220.00 (Percuma 2 kotak trial)
❖ 3x KOTAK RM300.00 (Percuma 3 kotak trial + Random gift)


Cantik Di Hari Raya Dengan Prestige V!

Nak berpenampilan cantik di Hari Raya? Jom amalkan Prestige V dari Ahda Wellness Sdn. Bhd. Sempat lagi ni nak cantik. Rayakan sebulan. Kalau tak sempat, sambung Raya Aidiladha pulak. Hehehe. Untuk makluman lanjut mengenai Prestige V atau produk Ahda Wellness, korang boleh hubungi diorang di website atau sosial media :


Facebook :

Instagram :

Telegram Channel :

Tiktok :

Youtube Channel :

Twitter :

Whatsapp : 011-55533229






Post a Comment

2 Comments