Swizon SnowyGLO : Mencerahkan Satu Badan Dengan 11 Ramuan Semulajadi

Hai.

Banyak dah produk untuk mencerahkan satu badan dijual di pasaran kan? Tak terbuka hati nak beli? Takut tak berkesan?

Punca Produk Tak Berkesan pada Badan

Korang tahu tak punca kenapa produk mencerahkan kulit tak berkesan pada korang? Salah satu punca adalah disebabkan banyak toksin di dalam badan korang. Bila banyak toksin, apa-apa produk pon tak dapat berfungsi dengan baik di dalam badan korang.

Swizon SnowyGLO

Pernah dengar Swizon SnowyGLO? Marina rekemen korang untuk cuba Swizon SnowyGLO ni.

Sekotak SnowyGLO ni mempunyai 28 sachet. Satu sachet mengandungi 6 gram. Dia berbentuk serbuk.

Kenapa serbuk? Kenapa tak tablet atau kapsul? Actually Marina pon tak suka berbentuk serbuk. Tapi bila dah tahu kelebihan berbentuk serbuk ni, Marina prefer yang jenis serbuk.

Produk cerahkan kulit berbentuk serbuk ni lebih berkesan berbanding jenis tablet/kapsul. Yang jenis serbuk dia akan menyerap melalui saluran darah dan kesannya lebih cepat.

Swizon SnowyGLO

11 Ramuan di dalam Swizon SnowyGLO

Ramuan di dalam SnowyGLO ni mempunyai fungsi masing-masing untuk bertindak mencerahkan kulit satu badan termasuklah membuang toksik dalam badan.

11 ramuan yang membantu korang untuk mencerahkan kulit:
1. Estrak Sakura
2. Estrak Buah Delima
3. Tremella Fuciformis (Cendawan Salji)
4. Lemon
5. Ekstrak Aloe Vera
6. Astaxanthin
7. Ekstrak Curcumin (Kunyit)
8. Ekstrak Zaitun
9. Estrak Yis
10. Acai Beri
11. Vitamin C

7 Fungsi Swizon SnowyGLO

Swizon SnowyGLO ni bagus diamalkan sebab ia berfungsi untuk:
1. Pemutihan
2. Pelembapan
3. Penegangan
4. Penyegaran
5. Rejuvenasi
6. Imunisasi
7. Pencegah UV

Siapa yang perlu consume Swizon SnowyGLO

Korang yang
1. Kulit kusam
2. Bintik hitam
3. Bintik tua
4. Kulit kering
5. Kedut
6. Kulit tak sekata

Eloklah amalkan Swizon SnowyGLO ni.

Cara consume Swizon SnowyGLO

Ada dua cara korang boleh consume:
1. Bancuh dengan 100ml air
2. Makan macam tu je

Marina makan macam tu je, tak bancuh pon sebab rasa dia sedap sangat. Rasa berry masam-masam manis. Dah lebih 3 minggu Marina consume Swizon SnowyGLO ni. Tak sabar nak share dengan korang result dia next entri. Kesabarannn~


Untuk lebih informasi korang boleh pegi ke website diorang :

https://my.swizon.com/snowyglo/

31 comments:

  1. Waaahh! pas ni putih melepak la akak eh.hehe.

    Apa2 pun, kalau ambil supplement, digalakkan untuk minum air masak dengan kerap dan banyak untuk pastikan keberkesanan..

    Red Linda ~ https://anakperak.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Tak ambil supplement pon kne minum air masak banyak

      Delete
  2. wah,memang banyak khasiatnya.nanti boleh la nuna cuba produk swizon snowyGlo

    ReplyDelete
  3. Cam menarik ja, kaum lelaki boleh guna tak? hehe. Semoga produk sebegini mendapat tempat masyarakat di Malaysia

    ReplyDelete
  4. wow boleh makan macam tu je tak payah susah nak bancuh bagai. First time dengar nama brand ni tapi khasiat dia banyak sangat untuk consumer. Bagusnya!

    ReplyDelete
  5. Mudah rupanya nak consume dia ekk.. First time dengar jenama ni. Lepasni makin cerah berseri la akak kite ni. Kandungan pun bagus, siap ada ekstrak sakura.

    ReplyDelete
  6. mudah. makan gitu jer.
    now, kena ada produk yg on-the-go kan.
    memudahkan bila2 masa. mcm swizon ni lah...
    suplemen dalaman sgt penting, moreover bila dah after 40an.
    mula la vitamin semulajadi badan berkurangan.
    kena top up :)
    baru la nampak muda berseri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Dah makin berumur ni supplement tu perlu

      Delete
  7. Nak tengok jugak result dia. Menarik pulak nampak. Tapi consume Snowyglo pun consume jugak, tapi sunscreen jangan lupa pakai ya.

    ReplyDelete
  8. waahh cantik ni. tapi mek tak berapa nak in sangat dengan produk macam ni. sebelum ni mek ada cyst so tak berani nak ambil suppliment pencerahan lagi.

    ReplyDelete
  9. wah... semudah itu je ya nak consume produk ni rupanya... kiranya tak hassle la kannn... insyaAllah nanti akan cuba tengok macam mana packagingnya secara life... dah agak teruja juga ni sebab ingredientnya nampak natural...

    ReplyDelete
  10. boleh putih satu badan? biasa org nak putih muka je kan.. hehe.. skrg ni semua org nak senang kan.. nak buat sendiri kat rumah tak sempat, beli shj yg dah siap serbuk.. lebih mudah kan..

    ReplyDelete
  11. Wahh,SnowyGLO boleh putih 1 badan. Pompuan lah suka bab² gini kan. Hehehe.

    Setuju dengan Marina, makan apa² susah nk dapat kesan, badan nak serap nutrien pun kurang bila bdn kita banyak toksin.

    Banyak kelebihan SnowyGLO ni kan.

    Boleh juga makan macam tu jerπŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete
  12. senangnya. bancuh dan boleh minum terus. hehe.

    ReplyDelete
  13. first time dengar brand ni..nanti sharelah result dia..sebelum dan selepas consume snowyGlo.

    ReplyDelete
  14. Wahh bestnya blh utk kulit kusam. Kdg bila selalu sgt pakai make up pastu x cuci bersih2 tendency utk jadi kulit kusam tu tinggi sgt. It's good lah ada product yg blh membantu

    ReplyDelete
  15. Jujur cakap belum pernah dengar lagi Swizon SnowyGLO. Suka tengok kelebihan dia yg sgt bagus utk penjagaan kulit kita. Worth to try..

    ReplyDelete
  16. Banyak juga ye bahan dan ramuan dalam produk ni. memang glo sugguh macam ni

    ReplyDelete
  17. Untuk lelaki boleh jugak kee? Bila tgok senarai yg perlu guna produk ni, macam semuanya kena pada saya. Haha first time juga kenal produk ni. Harganya pulak mcm mana?

    ReplyDelete
  18. not bad ramuan dia...tak pernah lagi dengar brand ni..tapi ila tengok kegunaan dan kesesuaian nampak sangat menarik terutama bagi kulit yang bermasah seperti saya yang kering dan kusam..

    ReplyDelete
  19. Benda yg putih-putihkan badan ni selamat ke masalahnya? Effect yang cepat boleh jadi mendatangkan kesan sampingan pada jangka masa panjang. Perlu berhati-hati.

    ReplyDelete
  20. Wahhh. skrg ni semua org nak cerah. Kalau ain, ain prefer kulit bersih je. Cerah tu dari segi taknak ada white head, blackhead dan cela2 dkt muka

    ReplyDelete